professional treatment MAGNESIUM THERAPIES


Magnesium-therapeut

Mijn naam is Daniëlle Driessen. In mijn praktijk de Blauwe Kracht werk ik met de energetische kracht van Regenesis Therapie in combinatie met Magnesium. Klik hier voor praktijk blauwekracht.Welke magnesium gebruik ik

  • Ik gebruik alleen de meest zuivere magnesium die er is. 
  • Magnesium van Regenesis Treasures mag je beschouwen als de meest zuivere en bio beschikbare magnesium. Verkrijgbaar in zowel kristallen en olie.  

 Magnesium, de vonk van het leven.

Magnesium (MgCl2) is een echt wondermineraal. In de top drie van de meest essentiële levensbehoeftes van een mens staat magnesium op drie; voorafgegaan door zuurstof en water.


Zonder magnesium is het leven niet mogelijk. Het is zeer belangrijk dat het magnesiumgehalte in het lichaam voldoende is want dat is de basis voor een goede gezondheid.Veel mensen hebben onwetend een ernstig chronisch tekort met alle daaruit voortkomende gevolgen van depressie tot hart- en vaatziekten, van autisme tot diabetes en van migraine tot MS.

De meest zuivere magnesium ter wereld wordt, hoe gek het ook klinkt, in Nederland gewonnen. Onder Nederland bevindt zich de grootste bron ter wereld aan zuivere magnesiumchloride. In Veendam wordt uit de Zechstein zee, een miljoenen oude oerzee, op een diepte van 1,5 kilometer met de grootste zorg en onder de hoogste kwaliteitsnormen magnesium chloride gewonnen.
Magnesium is, op natriumchloride na, het meest voorkomende zoutcomponent in zeewater. Omdat er miljoenen jaren geleden nog geen vervuiling was en er geen chemische stoffen en landbouwgiffen verwerkt werden is deze magnesium de beste bron van magnesium voor de mens.We kennen allemaal dode zee zout voor zijn therapeutische werking voor de bestrijding van huidklachten zoals psoriasis en eczeem, dit komt voornamelijk door de magnesium, jammer genoeg is dode zee zout sterk vervuild door de mens.

De Zechstein zee bevat een veel hogere concentratie aan magnesium en is zoals gezegd zeer zuiver en de therapeutische toepassingen zijn daardoor veel breder. Magnesiumchloride is verkrijgbaar de vorm van olie en kristallen en wordt met water ingenomen of de via de huid opgebracht en is de minst belastende manier om een magnesiumtekort aan te vullen. Ga hier naar de meest uitgebreide website over magnesium.